Det siger mine tidligere klienter

Her kan du læse hvad nogle af mine klienter har sagt efter at være blevet coachet af mig.

_________________________________________________________________________________ 

Jeg er blevet coachet af Susan og har også fået lavet værdiafklaring.  

Susan er saglig, nærværende og dygtig til at stille de rette spørgsmål til refleksion. Jeg oplevede. at jeg  rykkede mig og så tingene i et nyt perspektiv. Komplicerede sammenhænge blev pludselig meget enkle oggennemskuelige, og jeg fik fornyet overblik.  

Susan gav mig simple men effektive værktøjer med, som er nemme at bruge i hverdagen og hurtigt bringer mig tilbage til mit fokus på at opnå det jeg ønsker.   

Jeg kan kun give Susan de bedste anbefalinger med på vejen. Hun har guidet mig et godt stykke på vej,  og jeg føler mig nu langt bedre rustet til at gå videre.   

Mvh. Birgit Leth 

Katerina Sofie Höier:
Hej Susan, Tak for hjælpen.
Da jeg startede min coaching session med Susan, var jeg meget forvirret omkring hvilken retning jeg  skulle i forbindelse med job. Jeg havde mange drømme og vidste ikke helt hvilken af dem jeg skulle gå  efter  først. 
Vi valgte, at fokusere på en enkelt drøm. At blive forfatter. Jeg havde mange grunde til det ikke kunne  lade sig gøre, Økonomi, jeg var ikke god nok, det ville ikke lykkes, jeg kunne lige så godt lade være, spildaf tid osv. 
Susan var rigtig skarp og guidede mig i den retning der var rigtig for mig. Hun hjalp mig med, at forstå at kun JEG var en hindring for, at opnå min drøm. 

Hun fik kastet lys over hvilke hindringer jeg opsatte for mig selv og hvorfor jeg gjorde det Rationelt set var jeg klar over det, men ikke følelsesmæssigt. Susan formåede at få det rationelle og det følelsesmæssige kombineret. Jeg kan ikke helt forklare hvordan, men jeg ved bare, at det skete og at det virkede. Jeg har nu en plan og jeg VED, at jeg nok skal nå mit mål.

Mona Hering:
For en tid siden blev jeg coachet af Susan på noget jeg havde svært ved.
Jeg havde givet mig selv nogle forkerte overbevisninger, som forhindrede mig i at leve det liv jeg ønskede mig.
De overbevisninger hjalp Susan mig med at ændre, så jeg fik større frihed til at gøre det jeg vil og  dermed går jeg nu ikke glip af noget af det jeg før ikke kunne være med til!

Det overraskede mig meget at 1 session på 1½ time, kunne ændre en overbevisning jeg har levet med i mange år.
Nu nyder jeg at have fået mere frihed og kan varmt anbefale coaching hos Susan.

 

Jan Hoppe Winther Nielsen:

Hej Susan og mange tak for din måde at fremelske min plan for fremtiden og se vejen frem, trods at jeg kan være for navlebeskuende indmellem.

Strukturet blev jeg guidet gennem, udfra mine behov, følelser og mål for at få min uddannelse, karriere, rollen som far, familie og kærlighedsliv til at hænge sammen.
Del mål og måder at nå til min tilfredstillelse.

Super professionelt fik jeg redskaber til at håndtere når jeg bevæger mig væk fra “den røde tråd”, til at igen fange “missionen”.


Jeg er langt fra i mål med mine drømme og målsætninger, men de tårnhøje forventninger om at “Rom bygges på en uge eller mindre”, eller jeg partout skal ofre, hver gang jeg sætter mig et mål, er ligeså langsom vendt til en mere hvilende fornemmelse i både krop og sjæl. Jeg er sikker på jeg nok skal nå i mål, selvom jeg hviler i mig selv.


Tak fordi du er som du er, og har givet mig ro, glæde og håb igen.

Stor varm krammer