Du er født til at være enestående

Den anden dag kom jeg til at tænke på dette.

En baby kommer til verden med en utrolig indlæringsvillighed og evne til at være nysgerrig, udforskende, åben og kærlig.

Det der afgør hvordan babyens fremtid ser ud, er i høj grad de muligheder og mennesker der guider og støtter det. (Det spiller også ind hvilke gener, temperament og kognitive evner barnet fødes med)Barnet kan blive alt fra hjemløs tigger uden uddannelse til astronaut, atomfysiker, præsident….

Det selv samme barn kan tro det værste om sig selv eller have et godt selvværd og være lykkelig i det liv det har.Det handler jo alt sammen om hvad de nærmeste gør og siger, og hvilket budskab de formidler til barnet, om barnet og den verden det møder.

Så du kunne godt have blevet skøjteprinsesse, kunstner, gymnast eller jægersoldat. Du kunne også have været den nye store mindfullness guru.Jeg synes det er nogle helt fantastiske ting vi mennesker evner og har mulighed for at lære.

Når vi bruger vores potentiale og får muligheden for det.Nu er du så her i dag i dit liv!Måske synes du det er et godt sted at være på alle måder, måske der er noget du godt kunne tænke dig var anderledes?Hvad holder dig tilbage fra at gøre det/opnå det?

Svaret er: din historie om hvem du er, hvad du kan og ikke kan, hvad der er rigtigt og forkert at gøre.

Man kan godt slippe sin historie – og finde mere brugbare tanker, som kunne hjælpe dig derhen hvor du gerne vil hen.

Så tro ikke på alt du fortæller dig selv! Stil spørgsmålstegn ved dine tanker.

Og bestem dig til at fokusere på de positive ting du fortæller dig selv – dem der støtter dig til at være enestående.