Coaching

Coaching – for dig der vil videre

Coaching er en effektiv og hurtig måde til, at få fokus på og arbejde med det, der nager dig eller gør livet unødvendigt hårdt at leve.

Vi tager fat på det, der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker, og til at finde frem til det du kan gøre ved det NU.

Jeg kan som coach, hjælpe dig med at få fokus på dine mønstre og tanker – og det er opmærksom der er første skridt til, at kunne arbejde med det – og finde den rette vej for dig.

En coaching – session handler om at skabe klarhed.

  • omkring dit mål

  • dine forhindringer

  • din motivation omkring dit mål

  • hvad sandheden er omkring dine forhindringer

  • hvad du kan og vil gøre for at nå dit mål

Reelt set laver du din egen plan for, at komme til at leve det liv du ønsker!

Coaching handler om nu og fremtiden. Coaching er ikke terapi, og handler ikke om at bearbejde din fortid.

Vi skal dog finde frem til baggrunden for dine tanker og mønstre, som er en årsag til, at du er hvor du er i dag. Det er først når du er bevidst om de bagvedliggende tanker og mønstre, at du kan arbejde med det og komme videre mod dit mål.

Coaching er ikke en trylleformular – det kræver engagement og arbejde fra din side, at holde fast i det vi kom frem til, der vil bryde dine sædvanlige mønstre, tanker og dårlige vaner.

Så dit arbejde består i, at holde fokus på det nye, som vil skabe de ændringer, som du ønsker.

Det er dog ofte sådan, at du efter coaching ser alt fra en anden vinkel, og det derved er blevet nemt at håndtere de gamle tanker og mønstre, når de dukker op!

 

 

 

For mig er det vigtigt, at møde dig med respekt for den du er og med den tilgang, at du er i centrum – det er dit liv, så jeg skal blot hjælpe dig til at finde svarene på, hvad du kan gøre for at ændre det, der gør dit liv svært.

Er du i tvivl om coaching kan hjælpe dig? Så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak.

 
Susan Friis Coaching

Tlf: 61654102

Email:coach@susanfriis.dk